fbpx

Pismo mojoj budućoj ženi

Tražio sam po starim CD-ovima slike iz moje srednje škole i naleteo sam na dokument pod nazivom „Mojoj budućoj ženi“. Prosto sam morao da otvorim i pročitam o čemu se radi. To je pismo puno mojih želja, koje sam pisao pre skoro 10 godina. Tada sam tačno znao šta želim i evo, 10 godina kasnije, mislim da sam baš to i pronašao.

„Mojoj budućoj ženi,

Ti si jedna od osoba koje cenim najviše na svetu. Iako se još uvek nismo upoznali, mislim na tebe svakoga dana. Uživam dok zamišljam sve divne stvari koje ćemo zajedno raditi. Nekada mislim da je tako komplikovano imati srećan i ispunjen život. Znam da će to sve biti mnogo jednostavnije kada sam s tobom.

Iako sumnjam da ćeš moći da me „izlečiš“ od moje želje za avanturom, od moje nenormalne radoznalosti i moje konstantne želje za izazovima, siguran sam da ćeš doprineti da mi sve te stvari budu dostižne i prijatne. Ništa neće biti lepše od prostog deljenja prostorije s tobom.

Istinski ću poštovati tebe i sve u vezi tebe. Kreativan način na koji pričaš, tvoj zarazan smeh, tvoj zavodljiv osmeh, tvoj stil, tvoje šepurenje dok hodaš, tvoje savršeno oblikovane usne, tvoje prelepe nesavršenosti, tvoj bistar um, tvoju jedinstvenu ličnost, tvoje široke poglede na svet, tvoja iskrena mišljenja, tvoju strast i još mnogo toga.

Ti si zaista jedinstvena i nikada te neću shvatiti zdravo za gotovo. Jedva čekam da započnem život s tobom i često se pitam kako ćemo se upoznati i gde. Imam osećaj da će se to desiti kada budemo najmanje očekivali. Desiće se na prirodan i spontan način.

Moram da priznam da sam nestrpljiv da te upoznam. Koliko god bude bilo potrebno da nam se ukrste putevi, biće vredno čekanja. Sve moje prethodne veze pripremale su me za ono najbolje – za tebe.

safe_image (41)

Znajući ovo, biću strpljiv i otvoren za naš prvi susret. Putevi na kojima smo oboje, trenutno su takvi s razlogom. Sve ove gluposti i ludiranje u životu će se svesti na jedan trenutak – brz, kratak i suptilan – kada nam se, na neki način, putevi ukrste. Ne mogu da dočekam trenutak koji će predstavljati početak prvog dana ostatka naših života, koje ćemo provesti zajedno.

Pravo vreme je najvažnije i univerzum će nas spojiti onda kada budemo bili spremni. Oboje ćemo živeti sjajne i ispunjene živote i oboje ćemo biti sigurni u sebe. Oboje ćemo biti emotivno zreli i znaćemo šta želimo u životu. Moći ćemo da se potpuno otvorimo jedno drugom.

Žao mi je, nestrpljiv sam, ali dok ne bude pravi trenutak, nećemo moći da ukrstimo živote. Koliko god da želimo možda već sada da se upoznamo, život nam neće dozvoliti. Život zna kada oboje to zaslužujemo i neće požurivati našu ljubav, dok ne bude pravi trenutak za to. Ali kako budemo išli kroz život, svaki trenutak će biti jedan trenutak bliže do dana kada ćemo se zavoleti. Znajući to, smatram život vrednim življenja. Motivišeš me, inspirišeš, izvlačiš ono najbolje iz mene i spreman sam da uradim sve da te učinim najsrećnijom devojkom na svetu.

Ti si moja devojka iz snova. Ti si devojka koju s ponosom nazivam svojim životnim partnerom. Ti si vredna borbe. Vredna si razgovora do kasno u noć. Vredna si nespavanja. Vredna si požrtvovanja. Vredna si čekanja.

Ne znam kako ćeš izgledati, ali znam osećaj koji ću imati kada te budem video. Taj osećaj će biti neprocenjiv. Ima tri i po milijarde žena na svetu, ali ti si ona koju želim. I obećavam ti, neću se zadovoljiti ni jednom drugom, osim tobom.“

Znajte šta želite i verujte u to. Ostvariće se.

Scroll to Top