Dušan Srdić
Osnivač & NLP Trainer

Dušan je sanjar i realizator. Prešao je put od doktora stomatologije, preko kliničkog psihologa, do NLP trenera i vlasnika kompanije. Usavršavao se i uživo učio od najvećih svetskih imena poput Tonija Robinsa, Brajana Trejsija, Robina Šarme, Dipaka Čopre i Džona Grindera, osnivača NLP-a, koji ga je i sertifikovao kao internacionalnog NLP trenera. Sa ljudima radi upravo na tome – pomaže im da sklope svoju slagalicu, prevaziđu poteškoće i dođu baš do onoga što je njihova svrha.


Tamara Jevtović
NLP Practitioner i Asistent

Tamara je, kao jedan od najboljih polaznika, dobila priliku da svojim primerom i iskustvom pomaže novim polaznicima da što brže i lakše usvoje nove NLP veštine. Uvek nasmejana, energična i sigurna, polaznicima daje podršku i uliva dodatnu dozu samopouzdanja.


Dejan Tabakov
NLP Practitioner i Asistent

Dejan je spoj leda i vatre. Zaljubljenik u ekstremne sportove, a miran i staložen. Skače iz aviona, vozi trke motora, a pruža utehu i biva oslonac polaznicima čak i u najdelikatnijim situacijama. Ima oštro oko i sjajno opaža sve njihove napretke i izgovore. Uvek teži usavršavanju svojih veština, koje stavlja u službu kako polaznika, tako i celog tima.

Ovo je naš tim

Upoznajte nas

Mi nismo tim zato što radimo zajedno. Mi smo tim zato što se međusobno poštujemo, verujemo i brinemo jedni o drugima. Kao pojedinci ne možemo mnogo da uradimo. Kada smo tim, svako od nas može da postigne velike stvari.


Vanja Atanasković
Business Assistant & Coordinator

Vanja brine o tome da naši polaznici i klijenti imaju sve potrebne informacije. Preko nje zakazujete individualne razgovore, ugovarate termine i dogovarate se oko i najsitnijih detalja. Ukoliko nam pošaljete mejl ili poruku na društvenim mrežama, ona je prva koja će to pročitati.


Milica Tabakov
NLP Practitioner i Asistent

Milica je druželjubiva i komunikativna, puna pozitivne energije i uvek spremna za nove izazove. Pored karakterističnog osmeha, poznata je i po svojim beleškama sa NLP treninga, koje su toliko sadržajne, da se od njih može napraviti prava NLP enciklopedija.